Media

In de zomer van 2024 werd ik geïnterviewd door Anton Roerdink over Bedrijf de Wijsheid, Bedrijf de Liefde en mijn haat/liefde-verhouding met taal. Je kunt Tonie’s podcast hier beluisteren.

April 2024 gaf ik een filosofisch intermezzo tijdens een seminar over artificial intelligence op de werkvloer. In dit geluidsfragment vertel ik over de kracht van filosofische vragen én over mijn eigen zoektocht.

Met enige regelmaat ben ik te vinden op festivals voor kleine filosofische gesprekken op locatie. Onder de naam Wijsheid op Wielen heb ik onder andere gestaan op Paradigm festival, Waanzin festival (Filosofie Magazine), Let’s Gro festival, rondreizend theaterfestival De Parade, festival Hongerige Wolf en de Nacht van de Filosofie in Groningen.

In 2019 werd ik door HUMAN geïnterviewd over mijn mobiele filosofische praktijk. Je kunt het artikel hier teruglezen.

Koen schreef over zijn ervaringen in mijn filosofische praktijk in het artikel ‘De voldoening van het twijfelen’: een filosofisch essay over vragen, luisteren en het loslaten van de illusie van kennis.

Je kunt het hier lezen.

In 2018 werd ik geïnterviewd door Teodor over mijn filosofische praktijk in Groningen. Je kunt de podcast van DATMAG hier terugluisteren, of op Spotify.

Ik werd door FLOW magazine geïnterviewd over mijn praktijk aan het Martini kerkhof. Je kunt (een deel van) het artikel hier lezen.

Arjen Zijlstra interviewde mij voor de Groninger Gezinsbode toen ik nog maar kort terug was van mijn reis door Afrika. Je kunt het artikel hier teruglezen.