Vragen op recept

Wat denk jij?

Iedere week deel ik een vraag uit mijn praktijk. De vragen zijn het resultaat van de filosofische gesprekken die ik voer, gesprekken waarin bezoekers samen met mij een persoonlijke kwestie onder een vergrootglas leggen. Kwesties die hun in het dagelijkse leven bezighouden, zoals stress op het werk, ruzie met een geliefde of een keuze die gemaakt moet worden.

Het mooie is: ook al is de kwestie die wordt onderzocht persoonlijk, de vraag waarmee de bezoeker naar huis gaat blijkt altijd universeel.

“Een vraag is niet een opdracht tot het najagen van een antwoord.
Een vraag is een uitnodiging om stil te staan, stil te staan bij de vraag.”

– Bedrijf de Wijsheid

Ik deel de wekelijkse vraag op recept hier op mijn website, maar ook op LinkedIn en Instagram. Mocht de vraag leiden tot nadenken dat je verder wilt onderzoeken, neem contact met mij op voor een kennismaking in de filosofische praktijk.