Feestelijke opening

Op zondag 11 maart vond de feestelijke opening van Bedrijf de Wijsheid plaats. En wat voor opening!

Zo groots en geweldig had ik het nooit verwacht.

Een bevlogen, betrokken en zeer vermakelijk optreden van Menno de Bree die ons ècht aan het filosoferen zette. Hij sprak onder andere over het verschil tussen nuttige en zinnige dingen. Raad maar onder welke de gesprekken in mijn filosofische praktijk vallen…

Ik die uit mijn woorden kwam voor zo’n ontzettend grote groep mensen en volgens mij echt heb kunnen uitleggen wat ik doe in mijn praktijk.

Mijn vader die de dag op een ontzettend liefdevolle manier heeft geleid. Alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat de organisatie gesmeerd verliep en iedereen met een glas bubbels in de hand door het pand aan het Martinikerkhof nr. 11 liep. Een extra hoera voor Cardy! Mijn moeder die de goddelijke cake had gebakken waaronder tien gouden tickets verstopt lagen t.w.v. een cadeaubon voor een proefgesprek in mijn praktijk.

Zo veel betrokken mensen (honderdtwintig!) en zo veel cadeaus!

Voor wie er niet bij heeft kunnen zijn: het is lastig om er woorden aan te geven, het was een hele ervaring (voor de oplettende kijker). Máár, voor wie mijn verhaal gemist heeft (en zich nog steeds afvraagt wat ik nou precies doe) of het gewoon nog een keer wil horen, je kunt het hier terugkijken:

En onthoud: Wat. Is. Wijsheid?

Margit.