In de praktijk

Nieuwsgierig geworden? Hieronder wat praktische informatie op een rijtje, voor als je overweegt om de filosofische praktijk te gaan bezoeken. Je kunt mij ook altijd bellen (06-44842273) of mailen (margit@bedrijfdewijsheid.nl) als je vragen hebt of een eerste vrijblijvende afspraak wilt maken!

Het eerste gesprek – Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek maak je kennis met mij en onderzoeken wij samen of waar jij naar op zoek bent, in mijn filosofische praktijk wordt aangeboden. Als de werkwijze je bevalt en er een klik tussen ons is, kunnen wij samen vervolgafspraken maken voor een serie filosofische gesprekken.

Een serie gesprekken – Als het eerste kennismakingsgesprek tot een serie gesprekken leidt, vinden deze in overleg meestal eens in de twee weken plaats. Een gesprek duurt drie kwartier en eindigt met een vraag, die je op een receptenbriefje mee naar huis krijgt. Tussen de gesprekken door houd je je bezig met de vraag, zodat je aan het einde van een serie gesprekken niet alleen wijzer bent geworden over de kwestie waarmee je binnenkwam, maar ook een hele nieuwe denkwijze hebt aangeleerd. De meeste bezoekers voeren zo’n tien gesprekken.

De filosofische praktijk – Mijn praktijk is gevestigd aan het Martinikerkhof 11, in het centrum van Groningen. Dit is goed te bereiken met eigen of openbaar vervoer. De praktijk heeft geen wachtruimte. Wanneer je bij het pand bent aangekomen bel je naar mijn telefoonnummer (06-44842273) en kom ik je bij de voordeur ophalen op het tijdstip van onze afspraak.

Inkomensafhankelijke tarieven – Om de filosofische gesprekken voor iedereen betaalbaar te houden, maak ik gebruik van inkomensafhankelijke tarieven. Vormen de kosten toch een probleem? Maak dit dan bespreekbaar tijdens ons eerste gesprek (het kennismakingsgesprek, dat gratis en geheel vrijblijvend is). Er valt altijd wel een mouw aan te passen! De bedragen zijn in euro’s, exclusief 21% BTW.

Woon je niet in Groningen? – Op de website van het Gilde van Filosofisch Practici vind je een lijst met filosofische praktijken in het hele land!

Voorwaarden – Op de diensten van Bedrijf de Wijsheid zijn steeds de Algemene Voorwaarden (PDF)  (laatste wijziging 19 april 2018) van toepassing.

Cadeau Wil je iemand in je omgeving een gesprek cadeau doen? Dat kan!

Contact – Je kunt telefonisch of per mail contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Mijn telefoonnummer is 06-44842273 en mijn e-mail adres margit@bedrijfdewijsheid.nl.

Overig  Bedrijf de Wijsheid staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het  registratienummer 69470286. Het bankrekeningnummer van Bedrijf de Wijsheid is NL73 TRIO 0338 8190 45.